DERMATOLOGIE

INDISPONIBIL MOMENTAN

                                                     

-               

DERMATOLOGIE ESTETICA

Botox

Augmentare buze

Umplere (revolumizare) riduri

Peelinguri chimce

Tratamente faciale

Mezoterapie

Tratamente de rejuvenare

Tratamente cicatrici

BOTOX

Injectiile cu botox (toxina   botulinica) se adreseaza ridurilor de expresie, cauzate de contractia   musculaturii faciale. Cu cat fata este mai expresiva, cu atat mai adanci si   evidente pot deveni ridurile dinamice.

Tratamentul cu botox, care   actioneaza prin inhibarea transmiterii impulsului nervos de la nervi la muschii   aferenti, este o procedura sigura, nedureroasa si foarte populara in zilele   noastre. Practic, se obtine   relaxarea musculaturii si netezirea pielii de deasupra ei. Astfel, pot fi   diminuate sau chiar eliminate ridurile dinamice, si anume:

  • ridurile   din coltul extern al ochiului ("laba gastei")
  • ridurile   intersprancenoase
  • ridurile   fruntii
  • ridurile   radiale din jurul gurii
  • ridurile   gatului sau dintre sani

De asemenea, botoxul poate fi folosit cu succes in   tratamentul transpitatiei excesive (hiperhidrozei) de la nivelul axilelor,   palmelor, talpilor sau fruntii.

FILLERE-ACID   HIALURONIC

Fillerele sunt substante de   umplere, cel mai des folosit fiind acidul hialuronic. Acesta este un   constituent natural al organismului care atrage apa in tesuturi si reface   volumetria fetei. Este folosit atat pentru umplerea ridurilor, cat si pentru   volumizarea unor zone precum buzele sau pometii.

Cele mai comune zone tratate cu   acid hialuronic sunt: buzele, santurile nazolabiale, ridurile glabelare   (dintre sprancene), ridurile periorale, pometii, cearcanele, colturile   coborate ale gurii.

PEELINGURI   CHIMICE

Peelingul chimic este un   tratament care produce indepartarea controlata a straturilor superficiale ale   pielii, urmata de regenerarea pielii prin formarea de noi celule epidermice   si stimularea secretiei de colagen si elastina.

Efectele sunt vizibile imediat,   in functie de profunzimea si tipul de peeling aplicat, si constau in   ameliorarea structurii, texturii pielii, aceasta devenind mai catifelata, mai   luminoasa, diminuarea ridurilor si liniilor pielii, reducerea secretiei de   sebum, diminuarea petelor pigmentare, a cicatricilor, vergeturilor.

    

DERMATOLOGIE CLASICA

Consultatii si tratamente ale afectiunilor pielii,   mucoaselor, parului si unghiilor

Diagnostic dermatoscopic

Dermato-venerologie

Dermato-chirurgie

Tratamentul hiperhidrozei

Tratamentul alunitelor, verucilor, papiloamelor